16/4 Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδικάτου μας! Οργανώνουμε τον αγώνα μας-Περνάμε στην Αντεπίθεση!

FacebookTwitterGoogle+Share

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό, Τουρισμό και στα Ξενοδοχεία της Αττικής

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ

ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

την Δευτέρα 16 Απρίλη 2018

και ώρα 5 μμ

στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας

(Βεραντζέρου 1, πλ. Κάνιγγος)

Χαράζουμε το δρόμο για τις εκλογές του Συνδικάτου τον Μάη του 2018, με οργάνωση όλο και περισσότερων εργαζομένων και ανέργων του κλάδου, με μαζική συμμετοχή, με ισχυροποίηση της ταξικής γραμμής, με ανανέωση των ψηφοδελτίων και ανάδειξη νέων στα όργανα διοίκησης.

Το Συνδικάτο των εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό και στα Ξενοδοχεία είναι ο συντονιστής και οργανωτής του αγώνα δεκάδων επιχειρησιακών σωματείων στα ξενοδοχεία και τα catering, που δίνουν καθημερινές μάχες με τη σκληρή εργοδοσία, έχοντας απέναντί τους σε πολλές περιπτώσεις τους εκπροσώπους και τα έργα του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού. Πρόκειται για αυτούς που συντάχτηκαν με τη μεγαλοεργοδοσία του κλάδου και στην κρίση και στην ανάκαμψη.

Σε αυτή τη Γενική Συνέλευση να δοθεί με τη μαζικότητα και την αποφασιστικότητα μας απάντηση σε ξενοδόχους και μεγαλοεστιάτορες, που θέλουν να επιβάλουν τη σιωπή και τη συνενοχή μας.

Απέναντι στα δικά τους κέρδη εμείς προβάλλουμε τις ανάγκες των οικογενειών μας.

Η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες του Συνδικάτου θα μας δυναμώσουν ακόμη περισσότερο. Με εμπιστοσύνη στις ανεξάντλητες δυνάμεις που έχει το κίνημα, με ταξική ενότητα και αλληλεγγύη, χαράζουμε το δρόμο της αντεπίθεσης, διεκδικώντας τη ζωή που μας αξίζει.

Απορρίπτουμε την εγκληματική για τα συμφέροντα του κλάδου συμφωνία πλειοψηφίας Ομοσπονδίας και ξενοδόχων που καταργεί το 8ωρο και τα ρεπό.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για την υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης στα ξενοδοχεία, στο επισιτισμό και στα ζαχαρώδη.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ